under-construction-150271_640

Redisseny del web

Per fi estem podent actualitzar la web del Roser!

Fins fa un temps no podíem, doncs estàvem redefinint-nos com a cooperativa, i encara no podíem donar visibilitat al projecte. I després no hem pogut per manca de recursos.

Però per fi, ja ho estem podent fer! Disculpeu si durant uns dies algunes parts de la web encara tenen informació antiga o en construcció, el contingut anirà variant a mida que anem completant tot el que us volem explicar.

Ja podeu doncs disfrutar de la versió actualitzada del web de la Cooperativa El Roser!

Cercle de Xarxes
Cooperativa Integral El Roser

Tallers monogràfics educació viva i activa 2018-2019

ACFAEFD0-E967-4474-BBA6-EB4AD3F5F03A

Des de La Cooperativa Integral El Roser hem organitzar els següents tallers d’educació viva i activa que oferim durant aquest curs 2018-2019.

Està destinat a famílies i professionals que vulguin apropar-se i conèixer la nostra experiència i vivència en l’àmbit de l’educació viva i activa, així com la nostra trajectòria d’organització cooperativista i comunitària.

Podeu contactar amb nosaltres al mail: formacio@elroser.com

Horari: 10-14h
Preu monogràfic: 45€
Curs complet: 360€

Demostració d’Aikido i classe d’Aikiken

09FDC318-56E3-4AF7-B0C9-235A7335FDAD

L’Aikido és un art marcial modern japonès que prové de  la fusió de diverses arts marcials tradicionals. És conegut com l’art de la pau pels seus valors de neutralització del contrari en situacions de conflicte,  sense danyar-lo ni humiliar-lo, i restaurant l’equilibri.

Dissabte 16 de juny a les 13h el dojo Mutokukai Kokoro de Cornellà i La Cooperativa Integral El Roser organitzen una demostració gratuïta d’Aikido a les instal.lacions del Roser.

Anteriorment, a les 11h es realitzarà una classe solidària d’Aikiken, que és la pràctica de les tècniques d’Aikido mitjançant el bokken (representació en fusta de l’espasa clàssica japonesa, la katana).

Tant la classe d’Aikiken com la demostració d’Aikido aniran a càrrec de Javier Galan, Shidoin d’Aikido, fundador, director i instructor del dojo Mutokukai Kokoro.

L’aportació solidària (només per la classe, la demostració és gratuïta) és de 15€ i la recaptació d’aquesta activitat serà destinada a la compra d’un tatami per al nou projecte d’Aikido infantil i familiar que acaba de començar El Roser.

Si ens voleu acompanyar confirmeu-nos assistència a aikido@elroser.es