Demostració d’Aikido i classe d’Aikiken

09FDC318-56E3-4AF7-B0C9-235A7335FDAD

L’Aikido és un art marcial modern japonès que prové de  la fusió de diverses arts marcials tradicionals. És conegut com l’art de la pau pels seus valors de neutralització del contrari en situacions de conflicte,  sense danyar-lo ni humiliar-lo, i restaurant l’equilibri.

Dissabte 16 de juny a les 13h el dojo Mutokukai Kokoro de Cornellà i La Cooperativa Integral El Roser organitzen una demostració gratuïta d’Aikido a les instal.lacions del Roser.

Anteriorment, a les 11h es realitzarà una classe solidària d’Aikiken, que és la pràctica de les tècniques d’Aikido mitjançant el bokken (representació en fusta de l’espasa clàssica japonesa, la katana).

Tant la classe d’Aikiken com la demostració d’Aikido aniran a càrrec de Javier Galan, Shidoin d’Aikido, fundador, director i instructor del dojo Mutokukai Kokoro.

L’aportació solidària (només per la classe, la demostració és gratuïta) és de 15€ i la recaptació d’aquesta activitat serà destinada a la compra d’un tatami per al nou projecte d’Aikido infantil i familiar que acaba de començar El Roser.

Si ens voleu acompanyar confirmeu-nos assistència a aikido@elroser.es

 

Curso de Certificado de Diseño de Permacultura

Presentamos el curso de Certificado de Diseño de Permacultura que podréis cursar en la Cooperativa Integral El Roser.

105 horas de actividades teóricas y prácticas, distribuidas en 7 módulos durante 7 fines de semana completos en que aprenderás a diseñar entornos humanos, sostenibles, resilientes y regenerativos siguiendo los principios de diseño de la propia naturaleza.

Más información e inscripciones en comissio.ecologica@elroser.es

CURSO_Permacultura2017-18_PERMACULTURA