Un dia en el Roser

Comença el dia al Roser. A partir de les 9 les famílies van arribant. De 9 a 10 fem entrada relaxada. Els nens i nenes es saluden, es treuen les sabates i els abrics o deixen les seves coses a la Sala de Pares i Mares. I van entrant, a poc a poc. O de pressa. Els adults els acompanyen si cal o si volen fins a dins.

_MG_8808

I circulen lliurament pels espais que tenim oberts.

A les 10 comença el Bon Dia. Un moment del dia per saludar-nos, per veure qui ha arribat i qui no, per saber quin dia és i per compartir, si és vol, coses que ens han passat o que hem vist o que ens hem trobat.

I després del Bon dia, els nens i nenes poden circular lliurament pels espais. Obrim el taller, la sala gran, la sala petita, la galeria, el petit sorral o la sala de psico i el sorral gran.

_MG_8768SORRALPSICO_1????_MG_8853

Ui però avui és dijous! Doncs els nens de 2 i 3 anys anem al parc. Ui però si avui és dimecres! Doncs els nens de 4, 5 i 6 anys anem al parc.

????PARC_1

Quan s’apropa l’hora de dinar, avisem uns minuts abans. I, quan arriba l’hora, recollim el material i anem a fer la cançó de les mans. Després de rentar-nos les mans, dinem tots plegats.

_MG_8677
_MG_9177

En acabar de dinar, recollim els nostres plats i ja poden circular novament pels espais oberts per jugar una estoneta més. Potser és divendres. Què tenim temps? Doncs anem tots junts al parc una estoneta.

????

Ens acostem al final del dia al Roser. Cap a les 14:00 els tornem a avisar que en uns minutets recollirem.

Ens trobem un altre cop a la sala del Bon Dia i per acomiadar-nos fem un conte.

_MG_9097_MG_9092

Després del conte, les famílies venen a buscar als nens i nenes.

Fins el proper dia!