Benvinguts a la nova web del Roser!

under-construction-150271_640

Hem canviat la web de dalt abaix!

Seguint les peticions de l’equip pedagògic, i la col·laboració dels integrants de la comissió de xarxes, hem escollit una nova presentació per la web, que integra les peticions rebudes.

Novetats:

  • Hem canviat tot el esquema de colors i de pàgina, els menús ara són desplegables a la part superior, i els colors són més càlids, i els tipus de lletra són més manegables. Encara queda feina per adequar els colors al que ens ha demanat la nostra super dissenyadora gràfica!
  • Hem reorganitzat tota la informació del projecte en un sol punt de menú, al que de moment només es pot accedir a la plana principal si no som usuaris registrats, i esperem que l’equip pedagògic ens doni l’estructura final que pot anar a la part pública.
  • Gràcies a la nostra experta en comunicació digital i organització de continguts, hem recollit tota la informació de interès per families sota el punt de menú “espai per famílies”, al que per entrar es demanen les credencials (que heu de conèixer si sou del Roser!). Allà trobareu organitzada molta informació d’interès per les famílies, documentació, tasques, enllaços i molt més!
  • També s’ha reorganitzat i potenciat l’activitat extraescolar, en un format i estructura molt més entenedor, us convidem a navegar-lo!

Encara queda molta feina a fer. Ha de venir la fotògrafa per recollir imatges, que usarem en diferents llocs del web, i cal canviar més colors, posar formularis de contacte, i d’altres, però esperem que el nou format us agradi.

Atentament:

Comissió de xarxes del Roser:
Diana, Mònica i Mario.

2 comentarios en “Benvinguts a la nova web del Roser!

  1. Gràcies a vosaltres per mirar-ho! Ara a veure si us és útil, que esperem que si!

    Per cert, no havia vist com funcionava encara això dels comentaris… si entreu amb l’usuari genèric en podeu deixar, i si no, podeu fer com la Mònica, i posar un comentari posant el vostre nom.

    Això si, veig que els comentaris que deixa gent que no està registrada, no els posa fins que no els aprova l’administrador… ja veuré si ho puc canviar.

Los comentarios están cerrados.