Todas las entradas de: Mario

under-construction-150271_640

Redisseny del web

Per fi estem podent actualitzar la web del Roser!

Fins fa un temps no podíem, doncs estàvem redefinint-nos com a cooperativa, i encara no podíem donar visibilitat al projecte. I després no hem pogut per manca de recursos.

Però per fi, ja ho estem podent fer! Disculpeu si durant uns dies algunes parts de la web encara tenen informació antiga o en construcció, el contingut anirà variant a mida que anem completant tot el que us volem explicar.

Ja podeu doncs disfrutar de la versió actualitzada del web de la Cooperativa El Roser!

Cercle de Xarxes
Cooperativa Integral El Roser

Curso de Certificado de Diseño de Permacultura

Presentamos el curso de Certificado de Diseño de Permacultura que podréis cursar en la Cooperativa Integral El Roser.

105 horas de actividades teóricas y prácticas, distribuidas en 7 módulos durante 7 fines de semana completos en que aprenderás a diseñar entornos humanos, sostenibles, resilientes y regenerativos siguiendo los principios de diseño de la propia naturaleza.

Más información e inscripciones en comissio.ecologica@elroser.es

CURSO_Permacultura2017-18_PERMACULTURA

_MG_9150

Iniciem el curs!!

El passat 12 de setembre El Roser va començar el curs escolar, en una nova etapa molt i molt engrescadora!

Que per què és engrescadora?

Doncs encara no us ho podem dir, només coneixen els detalls d’aquesta nova etapa les families que integren el projecte… però aviat podrem dir més… mantingueu-vos en línia! El resultat no us deceberà!

Novetats al web del Roser

under-construction-150271_640

Hola a tothom! Hem actualitzat les fotos de l’apartat “un dia en el Roser”, amb les noves fotos de la sessió fotogràfica que l’Equip Pedagógic ha considerat apropiat pujar.

Hem creat també una secció anomenada “Galeria” (just després del dia en el Roser) amb totes les fotos considerades aptes per l’apartat públic per l’Equip Pedagógic.

Atentament:
Comissió d’informàtica del Roser.

Benvinguts a la nova web del Roser!

under-construction-150271_640

Hem canviat la web de dalt abaix!

Seguint les peticions de l’equip pedagògic, i la col·laboració dels integrants de la comissió de xarxes, hem escollit una nova presentació per la web, que integra les peticions rebudes.

Novetats:

  • Hem canviat tot el esquema de colors i de pàgina, els menús ara són desplegables a la part superior, i els colors són més càlids, i els tipus de lletra són més manegables. Encara queda feina per adequar els colors al que ens ha demanat la nostra super dissenyadora gràfica!
  • Hem reorganitzat tota la informació del projecte en un sol punt de menú, al que de moment només es pot accedir a la plana principal si no som usuaris registrats, i esperem que l’equip pedagògic ens doni l’estructura final que pot anar a la part pública.
  • Gràcies a la nostra experta en comunicació digital i organització de continguts, hem recollit tota la informació de interès per families sota el punt de menú “espai per famílies”, al que per entrar es demanen les credencials (que heu de conèixer si sou del Roser!). Allà trobareu organitzada molta informació d’interès per les famílies, documentació, tasques, enllaços i molt més!
  • També s’ha reorganitzat i potenciat l’activitat extraescolar, en un format i estructura molt més entenedor, us convidem a navegar-lo!

Encara queda molta feina a fer. Ha de venir la fotògrafa per recollir imatges, que usarem en diferents llocs del web, i cal canviar més colors, posar formularis de contacte, i d’altres, però esperem que el nou format us agradi.

Atentament:

Comissió de xarxes del Roser:
Diana, Mònica i Mario.